Sport, élet, egészség, család, munka, tech

FINISHER blog

FINISHER blog

Mi legyen 2014-ben?

2014. január 04. - ironman

Ez a kérdés ezúttal mostanáig húzódott. Nem is edzettem a novemberi félmaraton óta szinte semmit. A napokban viszont körvonalozódott. 

  • 2014 km futás 2014-ben
  • Tiszaújváros sprint táv - adni a triatlon feelingnek :)
  • Apfelland sprint táv - külföldi érzésnek is adni :)
  • BalatonMan 70.3 - 5:30 alá menni
  • Budapest IRONMAN 70.3 - 5:00 alá menni
  • Sérülésmentes év

Kemény célok, kemény edzéseket igényelnek, és még keményebb akaratot. Kérek szépen a névnapomra mindkettőből :)

A ma esti edzésem üdítő, felemelő és _:?X_:LK,wi?:É jó volt :) Mivel 2013-as év sok sérülésről szólt, ami korlátozott az edzésekben, ezért idén a legfontosabb, hogy sérülésmentes maradjak. Ezért úgy indultam ma el, hogy 5km, és utána minden méter ajándék.  

A lényeg az, hogy ezt a kellemes 20km-t is minden gond nélkül futottam, és ez számomra ajándék. Így szeretném az egész évet. Sokan, nagyon sokan futtok különböző sérülésekkel. Maxi respect, de ez nem vezet jóra. Amikor azt mondják, fuss, ne törődj a fájdalommal, azt a fáradtságra, kimerültségre értik, amikor már csak a szíved visz tovább, a lábad már összeesne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://finisher.blog.hu/api/trackback/id/tr625733821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása