Sport, élet, egészség, család, munka, tech

FINISHER blog

FINISHER blog

Év végi visszatekintő - 2016

2016. december 31. - hogyannevaljel

Az év utolsó napja legyen mozgalmas, kicsit sűrű, produktív, és nosztalgikus. Nekem várgatóan ez meglesz, mert már dolgoztam ma, most bejegyzést írok ide, utána levágom a hajam (tegnap már megszabadultam a szakállamtól), és készülődünk az estére.

Tavaly is írtam ezen a napon. Most lássuk, mivel is telt 2016.

Első negyedév

Az év első két hónapjában csak futottam. Ekkor jöttek a dupla Balboa-k, majd lesérültem tőle, megfájdult a derekam. Márciustól már kerékpároztam is, de nem sikerült felkészülnöm az UTH115-re, ami fájdalmas csalódás volt.

Elkezdtem használni a Suunto órámat, amit használtan vettem, és azóta is szeretem, használom. Jó társam az edzésben, és eddig nem igazán hagyott cserben. Nagy váltás volt a telefonos mérés után, sokkal hamarabb meg kellett volna már lépnem ezt. A pulzusmérő öve is kiválóan ellenáll, egyszer volt csak elemcsere. 

Volt 3 terepfutó verseny is. Egyik a Téli Margita (ami egy nagyon jó, laza futós esemény volt), nem sokkal utána a Lajvér Avantgarde terepfutás (ezt imádtam, nagyon elfáradtam, és szuper rendezés)... (sajnos ez az elnevezés annyira zavar, hogy már nem szeretem leírni. Rövid nevet adjatok a rendezvényeknek). Márciusban pedig az egyik kedvencem, a VTM. Tavaly még félmaratonon, idén az ultra távon indultam, és nem bántam meg, élveztem minden percét.  

terep.jpg

A folytatás nem idili

A sérülés, és UTH kihagyás után erős motivációs válsággal találtam szembe magam. Semmihez sem volt kedvem, és heteken át ostoroztam magam emiatt. Az április és május blog bejegyzés nélkül telt. Vegyesen futottam és bringáztam is, ahogy jól esett. Semmi sem volt tervszerű 2016-ban. 

Indulok Nagyatádon

Egyik napról a másikra beneveztem Nagyatádra. Innentől 2 hónapig mondhati keményen és következetesen edzettem, sokat úsztam, így lett 11:22:22 idővel meg a második célbaérésem. A motivációm viszont nem igazán akart vissza térni, de a sportot sem tudtam abbahagyni. Nagyon erős kettős érzés, és valami hányzott, hogy egyenesbe jöjjek.

befutokep.jpg

ENSPORT megállapodás

Ekkor jött a lehetőség, amivel éltem. Ez új lendületet adott, és további értelmet az írásnak. A blogom azóta sokkal többen olvassák, igyekszem rendszeresebben írni, és hasznos tartalmat adni az olvasóknak, akik erre tévednek. Az Index2-re is rendszeresen kikerültek a cikkeim, ami további pár ezer olvasót hozott egy-egy bejegyzésre. 

A bloggal kapcsolatban vannak még terveim, és remélem, hogy olyan dolgokat fogok kitalalni, ami tetszeni fog nektek.

td1.jpg

Hozott pár újdonságot ez az év, és nyitott kapukat, amiken vagy át tudok majd lépni, vagy nem. Most lelkesen készülődöm, várom a terepfutó versenyeket, és remélem, hogy jó formában leszek feburában. Addig még lesz egy téli futótábor is az ENSPORT-tal január végén, amiről majd szintén beszámolok. Eddig, és nem gondolom tovább, egyelőre márciusig látok, és ez elég is, erre fókuszálok.

Köszönöm ezt az évet az Univerzumnak, a barátnőmnek, és köszönöm minden olvasónak, akik akár csak 1-1 percet is eltöltöttek az oldalon. Senki idejét sem szeretném rabolni, és erre mindig törekedni fogok az írás során.

Legyen még jobb évünk jövőre, és ne csapjátok magatokat nagyon szét, mert állítólag olyan évünk lesz, amilyen az első nap. Ami nyílvám nem igaz, mert akkor másnaposokkal lenne tele a világ :) 

Boldog Új Évet Kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://finisher.blog.hu/api/trackback/id/tr3812085777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása