Sport, élet, egészség, család, munka, tech

FINISHER blog

FINISHER blog

Balboa kör | trail running

2017. augusztus 03. - Budácsik Attila

Heti rovat - 1. hét

2017 egyik újdonsága a heti rovat lesz. Mázli, hogy most jutott eszembe, így kezdhetem mindjárt az első héttel. Ez nagyjából úgy zajlik, hogy minden este, ahelyett, hogy lefeküdnék aludni, megírom az aznapi dolgokat, de lehet, hogy ketszer írom meg egy nap.

A heti rovat minden héten hétfőn jelenik meg. Ilyenkor kapom meg a heti edzéstervem, és ezen a napon érétékeli Nándi a múlt hetem.

 Kedd 

Ma volt életem első propriocepciós edzése. Szó szerint valami olyasmit jelent, hogy különböző testrészek testhez viszonyított helyzetének érzékelése, és ennek a képességnek a fejlesztése. Olyan gyakorlatokból áll, mint az egy lábon állás csukott szemmel, lábfejemelés, egylábas guggolás, stb. 

procp.png

Tovább

Csúnyán hal a magyar, de van kiút

Évről évre nézen az utcán, a tévében, az uszodában, egyszóval mindenhol a sok túlsúlyos embert, és az az érzésem, hogy a számuk egyre csak nő. Emellé társul, hogy még mindig menő cigizni a tinédzserek körében, és belőlük lesz néhány felnőttkori láncdohányos. Nem beszélve arról, hogy egyre magasabb szintre viszik a fiatalok/egyetemisták az önpusztítást.

no_stress.png

Tovább

Év végi visszatekintő - 2016

Az év utolsó napja legyen mozgalmas, kicsit sűrű, produktív, és nosztalgikus. Nekem várgatóan ez meglesz, mert már dolgoztam ma, most bejegyzést írok ide, utána levágom a hajam (tegnap már megszabadultam a szakállamtól), és készülődünk az estére.

Tavaly is írtam ezen a napon. Most lássuk, mivel is telt 2016.

Tovább

5 tipp - Karácsony, feszkó nélkül

Itt a karácsony. Sokak számára nem békés, és boldog, mint azt szokták kívánni. Jönnek az ünnepek, ami "kényszeres" ajándékozással, és utazással telik majd. A rokonaink egyik részét jól meglátogatjuk, míg a többiek jól megsértődnek, hogy náluk nem jártunk.

screen_shot_2016-12-23_at_16_20_59.png

Tovább

Ironman, aki fél a vízben

Az alábbi idézetet a Facebook oldalamról másoltam, az egyik képem alatti hozzászólás. Kata észrevétele teljesen jogos, és úgy érzem, hogy szeretnék is írni erről a témáról, mert tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.  

Lehet hülye a kérdés, de van olyan hogy víziszony? Vagy a mélységtől félsz? De úgy látom, úszni tudsz!!! Ahhoz meg hogy megtanuld, kellett, hogy vízbe tanulj.

tenger.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása